Sanitair

Van een nieuwe keukenkraan of een hangend toilet tot een complete betegelde badkamer, wij verzorgen graag de levering en installatie ervan. Wanneer u sanitaire materialen liever niet via een brochure kiest, maar liever met eigen ogen ziet, dan kan dat. Uitzoeken van basis tot design kwaliteitsproducten met daarbij deskundige advies kunt u terecht bij de showroom van onze leverancier.

Een belangrijk punt van aandacht bij het ontwerpen van een nieuwe badkamer is de capaciteit van de aanwezige warmwatervoorziening. Een stortdouche aansluiten op een keukengeiser leidt daarbij zeker tot een teleurstelling.

Ook in de hoogte van een closet en de materialen waaruit douchebakken en baden zijn gemaakt zijn vele keuzes mogelijk. Wij vertellen u graag meer, neem contact met ons op voor een afspraak.

Badkamer montage


Op zoek naar een nieuwe droombadkamer? Een badkamer verbouwen verloopt altijd op een gestage manier. Een badkamer verbouwen volgens een stappenplan is daarvoor een ideaal hulpmiddel. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent en wanneer uw verbouwing gereed is.

Uw badkamer verbouwen hoeft geen helse klus te zijn. Nee: uw badkamer verbouwen met het vakmanschap van Avs Installatie resulteert in een strak opgeleverde badkamer, geheel naar uw wensen.” Wilt u weten wat úw verbouwing gaat kosten? Ontvang gratis een offerte op maat..

Als u ons bedrijf inschakelt, informeren we u hier graag over.


Offerte aanvragen .